Asovi za decu” – Velika humanitarna utakmica za pomoć u izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu – U utorak, 24. maja, sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”,

u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR, uz veliku podršku FK Partizana, na čijem će se stadionu i odigrati ovaj spektakl, kao i FK Crvena Zvezda, koja je svojim kontaktima podržala Simićevu akciju.

Na prvoj humanitarnoj All-Stars utakmici u Srbiji učestvovaće najveće zvezde srpskog fudbala, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić i mnogi drugi, dok će timove predvoditi naši proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić. Lista učesnika, proslavljenih fudbalera i dalje raste a sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Meč fudbalskih zvezda: Tim Radomira Antića VS. Tim Bore Milutinovića

Ulaznice za veliki humanitarni meč Asovi za decu”, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok, dostupne su putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu

U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1.000 dinara za tri ulaznice. Karte će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

A možete da pomognete i slanjem SMS-a na broj 1150.  FaceBook stranica akcije: www.facebook.com/asovizadecu/