Osmana Đikića 3, 11000 Beograd, Srbija

+381 (0) 11 785 88 88

+381 (0) 60 3292 411

fax : +381 (0) 3291 977

website: https://atlasklinika.com/

Radno vreme: 0 – 24h

Atlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci

Naše osoblje čine lideri iz oblasti svoje specijalizacije koji prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje, kako bi svojim klijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode lečenja.

 

Opšta bolnica „Atlas“ postoji od 2006. godine.  Nastala je iz bolnice za plastičnu hirurgiju „Komnenus“ koja je proširenjem delatnosti prerasla u opštu bolnicu Atlas.

Bolnica radi 24 h dnevno, 365 dana u godini, prostire se u dva moderna i luksuzna objekta površine  1200m² + 400m²  u samom centru Beograda 

 

Pravih eksperata, nikada nema mnogo.

Zbog toga u naš tim uključujemo eminentne doktore, izuzetno obučene, potkovane znanjem i iskustvom.

One koji se odlikuju znanjem i veštinom.

Spremne da reaguju u svakom trenutku.

Pruže pomoć brzo i efikasno.

Naš uspeh počiva na znanju, iskustvu, posvećenosti, snazi i istrajnosti.

Prostor naše bolnice nalazi se u objektu od 1.600 kvadrata, smeštenom u mirnom i prijatnom okruženju.

Projektovan je i uređen prema najnovijim svetskim standardima.

Ulaganjem u najnoviju i najbolju opremu koja ispunjava najviše standarde, Atlas bolnica se pozicionirala u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.

Bolnica ima na raspolaganju

  • 4 operacione sale
  • 6 bolničkih apartmana
  • 6 apartmana za produženu negu i oporavak
  • 32 bolnička kreveta (15 – stacionarno lečenje, 5-intenzivna hirurška nega, 12-produžena nega i fizikalna terapija pacijenata)
  • 8 polikliničkih ambulanti
  • 6 ambulantnih vozila

Bolnica se trenutno sastoji iz poliklinike koja obuhvata jednu hirušku salu i 8 ambulanti za preglede iz: opšte hirurgije, plastične hirurgije, ginekologije, ortopedije, urologije, vaskularne hirurgije, interne medicine, kardiologije, reumatologije, hematologije, pulmologije, pedijatrije, stomatologije, sve vrste laboratorijskih usluga.

Dijagnostički i endo centar poseduje jednu operacionu salu, kabinete za RTG dijagnostiku , mamografiju , sve vrste skopija , dva previjališta i sobu sa 3 bolnička kreveta za dnevnu hirurgiju.

Hiruški blok naše bolnice poseduje 2 operacione sale koje su kompletno opremljene za sve vrste najsloženijih hirurških intervencija sa odeljenjem za intenzivnu negu koji ima 5 bolničkih kreveta.

Stacionar ima 20 bolničkih kreveta u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima koji su opremljeni savremenim krevetima, instrumentima za praćenje stanja pacijenta, toalet sa tuš kabinom, Cable TV, WiFi, VPN, Videosecurity, IP Video Phone.

U okviru bolnice nalazi se i prošireno krilo od 400m² sa prostorm za fizikalnu terapiju, 5 aprtmana i 12 kreveta za postoperativni oporavak pacijenta sa produženom negom , boravkom i fizikalnom terapijom.