Poštovani,
 
 Želimo da vas pozovemo da zajedno sa nama učestvujete i date svoj doprinos podrškom u velikom evropskom projektu CALL TO ACTION, usko vezanom sa promocijom transplantacije i promocijom širenja svesti o doniranju organa.
 
 
 
  
Mi smo organizacija PH Srbija – PLUĆNA HIPERTENZIJA SRBIJA. Članice smo PH Europe koja broji više od 30 evropskih zemalja članica. PH Srbija radi na nacionalnom niovu za prikupljanje ovlašćenja za jedan od najbolje podržanih poziva na akciju predstavljenog evropskim institucijama, a, u formatu  zajedničkog dokumenta koji će svedočiti promeni svesti o doniranju organa.
 
 
 
 
 Možemo biti ponosni na promociju jer ni jedna organizacija ne radi sa toliko konsenzusa kada pokrene nešto na evropskom nivou. Naša očekivanja su visoka a vaša dobra volja da se priključite akciji nam je izuzetno bitna kako bismo zajedničkim snagama učinili mnogo više, nego kao pojedinačne evropske i srpske organizacije. Svakim danom beležimo rast u podršci i  odzivu mnogih organizacija, pa će nam i vaša podrška puno značiti u budućem radu. 
 
Ukoliko se želite, priključite nam se i podržite naša zalaganja za smanjenje lista čekanja tj olakšavanje dolaska do transplantacije svuda u Evropi, a samim tim i u Srbiji, edukaciju i spremnost stručnih lica i nadležnih organa da poboljšaju odziv javnosti na potpisivanje donorskih kartica i uopšte širenje svesti o istoj. Želeli bismo da Vas obavestimo da je do sada odziv organizacija širom Evrope izuzetno velik.